Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u iščekivanju Klea...koliko dugo?

Fudbaleri Partizana su juče počeli pripreme za novu sezonu, predstavljena su nova pojačanja, ali među njima nije bilo najintrigantnijeg - bivšeg fudbalera Crvene zvezde, brazilskog napadača Klea. Brazilac će doći, potpisati ugovor sa crno-belima, ali zatim sledi novo iščekivanje i neizvesnost - da li će se Kleo izdići iznad medijskog i navijačkog pritiska koji ga očekuje. Ako zaista žele u Ligu šampiona, crno-beli neće imati vremena da suviše dugo čekaju na njegovu adaptaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kleo siguran ko beli medved

Izvor: Kurir, 16.Jun.2009

Fudbalski klub Partizan čini sve kako bi se njegovo najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku Brazilac Kleo osećao prijatno kada se avion prizemlji na pistu Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu. Crno-beli iz bezbedonosnih razloga pokušavaju da sakriju vreme dolaska doskorašnjeg golgetera Crvene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.