PIŽON ZOVE KLEA!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŽON ZOVE KLEA!

Takav nam treba! Bivši centarfor dva najbolja srpska kluba i sada najbolji strelac kineskog Guangdžua, Gabrijel Kordova Kleverson Kleo mogao bi da zaigra u dresu reprezentacije Srbije ove jeseni. Selektor Vladimir Petrović Pižon ozbiljno razmišlja da njime pojača konkurenciju u špicu, budući da povreda Nikole Žigića znatno sužava izbor.

Takav nam treba!

Bivši centarfor dva najbolja srpska kluba i sada najbolji strelac kineskog Guangdžua, Gabrijel Kordova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kleverson Kleo mogao bi da zaigra u dresu reprezentacije Srbije ove jeseni. Selektor Vladimir Petrović Pižon ozbiljno razmišlja da njime pojača konkurenciju u špicu, budući da povreda Nikole Žigića znatno sužava izbor.

- Ozbiljno razmišljam o Kleu, kao i o svakom drugom fudbaleru koji ima pravo da igra za Srbiju i može da prikaže kvalitet kakav je potreban reprezentaciji - rekao je Pižon.

Kako Kurir saznaje, selektor ima dobar uvid u formu Klea, koji je prošle godine dobio putnu ispravu naše zemlje. Preporučuje ga neverovatan učinak od deset golova na deset mečeva u kineskom prvenstvu, što ga, uz ranije izjave da bi se rado odazvao pozivu reprezentacije Srbije, dovodi blizu debija, možda baš protiv Severne Irske u Belfastu. Loša okolnost za Klea je daljina Kine, umor od puta i promena vremenskih zona.

Ninković: Ne trebaju nam stranci u reprezentaciji

Reprezentativac Srbije Miloš Ninković za ruski list Fudbal izjavio je da našem nacionalnom timu nije potreban Leo Mesi i da se protivi ideji o pozivima strancima. Iako Ninkoviću niko ne spori pravo na mišljenje, o tako važnim pitanjima odlučujuću reč treba da daju FSS i, pre svih, selektor, osluškujući želje većine navijača.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.