NOŽ U LEĐA: Kleo se u najveću ljubav, a onda LEGAO PORED KIJE! Nisam ovo zaslušila... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽ U LEĐA: Kleo se u najveću ljubav, a onda LEGAO PORED KIJE! Nisam ovo zaslušila... (VIDEO)

Zažalio što je bio sa njom!

Marija Ana Smiljanić ušla je pre nekoliko dana u "Zadrugu", a kada ju je ugledao na vratima Bele kuće, Filip Đukić je ostao šokiran. Ovi zadrugari bili su ranije u ljubavnoj vezi koju su okončali, ali nisu rešili sve probleme koje su imali. U ranim jutarnjim satima Marija Ana i Filip razgovarali su o svemu što se desilo između njih, a zatim su se ponovo posvađali, nakon čega je Filip otišao u "Hotel Zadruga" i legao pored Kristine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kockar, dok je Marija Ana o svemu pričala sa ukućanima.

- Dva puta sam napravila prvi korak. Nisam dobila odgovor od tebe. Planirao si ovo i znao si da ćeš ući, ali mi nisi rekao! Ja sam ti sve pričala, što mi nisi pričao sve to?! Jesam zaslužila - pričala je Marija Ana Filipu.

- Nema potrebe da ti pričam - kratko je rekao Đukić.

- Ne laži! Samo treba da budeš iskren! Jesi želeo da pobegdneš od mene i prekineš tu priču - pitala se Marija Ana?

- Verovatno i to - iskren je bio ovaj ukućanin.

- Ništa mi nisi napisao u pismu! Jesi ti svestan kakav si ispao prema meni?! Dvadesetčetiri sata smo provodili zajedno! Ja sam tebi sve pričala o poslu! Ti si samo ćutao zato što si imao u planu da mi zabodeš nož u leđa! Prvih mesec dana sam imala želju da uđem i da te vratim ovde i ispadnem guska, kao na Farmi! Posle toga si mi se zgadio, jer si pravio neke gluposti - nastavila je Marija Ana.

Da li je razlog njegovog ružnog ponašanja Kija? Šta vi mislite o tome?

 IMALA JE INFEKCIJU! Ovako je počelo između Lune i Slobe PRE Zadruge! Pa ga ZAJAŠILA! (VIDEO)

 TUGA PORODICE MILOŠEVIĆ: Milanov otac me UBIJAO OD BATINA- zato mi se sin i RODIO BOLESTAN!

PUCA: Kija spavala sa Filipom - a onda usledio ŠOK! Zove Slobino ime! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.