Kleo se, ipak, vraća

Izvor: B92, 04.Jan.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleo se, ipak, vraća

Fudbaler Crvene zvezde, Brazilac Kleo pojaviće se osmog januara na prozivci Čedomira Janevskog, pišu 'Novosti'.

U medijima se pojavila informacija da se Brazilac neće vratiti iz rodne zemlje jer prema njemu nisu ispunjene sve finansijske obeveze. Ipak, Ranko Stojić finansijer Rada i menadžer smatra da nema razloga za brigu.

"Problem će da se reši, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kleo se sigurno vraća", uverava Ranko Stojić, koji je pomogao menadžeru Žoržu Gami u transferu Brazilca iz portugalskog Olivaiš Moskavidea u Beograd.

Kleo je dobio sertifikat na sa „Marakane" krajem avgusta. Obeštećenje od 200.000 evra još nije plaćeno, Crvena zvezda duguje deo novca i fudbaleru...

"Tačno je da postoji dug, Olivaiš Moskavideu mora da se plati obeštećenje. Imam garancije iz Crvene zvezde da će sve da bude u redu i ne sumnjam da će sve da se završi na najbolji način. Mislim da je sve preuveličano, jer je mnogo važna i činjenica da Kleo želi da se vrati jer mu prijaju i Crvena zvezda i Beograd", dodaje Stojić.

Brazilac je na početku bio povređen, a u finišu je ponovo ispao iz stroja, taman kad je zaslužio kopmlimente sa svih strana.

"Kleo se odlično adaptirao u Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu. Oseća se dobro, prija mu okruženje, što je najbolje pokazao na terenu posle prve povrede", ističe Stojić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.