Kleo mi se, ljubio KRST SA OSTROGA Miljana otvorila dušu o Zoli - ove reči zapanjile sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 11:24

"Kleo mi se, ljubio KRST SA OSTROGA" Miljana otvorila dušu o Zoli - ove reči zapanjile sve (VIDEO)

Kulićeva je u emisiji otkrila nepoznate detalje i svojom izjavom šokirala, kako ljude u Beloj kući, tako i mnoge u spoljnom svetu.

Sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pretres nedelje" koju vodi novinar i nekadašnji rijaliti učesnik Milan Milošević.

Glavna tema je u jednom trenutku postala Miljana Kulić i njen turbulentan odnos sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Uplašio se, jer kada sam mu pričala da ne ide u Odabrane jer nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njima, rekao je da je uzeo koliko mu treba. On je meni rekao: "Ja mogu da spavam kada god hoću, jer ja sam ovde 12 nedelja, ako ne, ćao" - rekla je Miljana.

- Nikome ove sezone nije zanimljivo ono skakanje i vrištanje. Šana i Pabla je fascinirao, samo njemu i može da bude zanimljivo - rekao je Macanović.

- Mali čovečuljak nije smeo u facu da mu kaže, nego priča kada on nije tu. Dok je on bio tu, mogao je sve ovo da kaže. Ukoliko su imalo ljudi, mogao je bilo ko da me odvede sa strane i da mi kaže, s obzirom da je kako čujem pričao da radimo na ozbiljnim stvarima - rekla je Miljana.

- Nije poenta u tome, poenta je da ste vas dvoje bolesni - rekao je Bebica.

- Rekla sam da mi je Zola najveća ljubav, poverovala sam mu dok je bio ovde da se promenio. Ja sam mu poverovala da se ne kocka više, posvetila sam mu se skroz. Ja sam sve radila za njega, a on je sve vreme pokušavao da dođe do svog cilja. On je sve vreme pravio svoje teorije zavere. Igrao je rijaliti, nisam osetila ljubav sa njegove strane, a ja sam bila čista. Ja mogu sada da sumnjam i da razmišljam o svemu. Ja ne da se e pokazujem nikome kako se osećam. Nagovarao me je, moju majku ne zanima ništa više osim Željka. Ja njega neću upisati za oca deteta - govorila je Miljana, pa nastavila:

- Kleo mi se sam u majku. Ja sam mu poklonila krst sa Ostroga, njemu sam dala taj za sreću, da ga sreća prati, on je non stop ljubio u taj krst. Ako poljubiš krst i zakuneš se da ti se majka razboli i da se najgore desi njemu i njegovom detetu ako mu nije lepo u odnosu sa mnom, da mu nije lepo... Ja da igram rijaliti, ne bih ga sigurno igrala na svoju štetu - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.