Kleo: Ušao sam u štos!

Izvor: B92, 27.Okt.2009, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleo: "Ušao sam u štos!"

Brazilac Kleverson Kordoba Kleo izjavio je da se nada da će u sezoni postići 20 - 25 golova.

Kleo, koji je na Banjici postigao dva gola za pobedu Partizana nad ekipom Rada, rekao je za 'Blic' i da bi "menjao dva gola Radu za jedan gol Brižu" i da je "spreman kao zapeta puška i uvek gladan golova". "U prvenstvu sam postigao četiri gola, u Kupu jedan, u Evropi šest. Krenulo me je od meča sa Tuluzom u Beogradu," >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sabrao je u razgovoru koji je preneo 'Blic' Kleo, "Zatišje je trajalo neko vreme, ali sam sada već ušao u štos.

Golovi na Banjici su mi samo ulili dodatno samopouzdanje pred nastavak sezone."

Na predstavljanju u 'crno-belom' dresu Kleo je najavio koliko golova će postići u Partizanu.

"Prilikom dolaska u Partizan zacrtao sam sebi cilj da ću postići 17 golova u sezoni, u svim takmičenjima. Evo, već sam na jedanaestom, ali ukoliko bude koji gol više, neću se buniti.

FoNet

Neka bude 20-25 na kraju," rekao je Kleo i 'pristao' na zamenu golova, "Menjao bih golove protiv Rada za pobedonosni protiv Briža sledećeg četvrtka pod uslovom da Partizan dobije Rad."

Partizan u sredu gostuje u Novom Sadu sa ekipom Proletera u okviru osmine finala Lav kupa Srbije. Kleo ne zna da li će biti u startnoj postavi.

"To ne znam, zavisi od trenera. Inače, spreman sam kao zapeta puška i uvek gladan golova, ma koje takmičenje je u pitanju. To je moja obaveza. Zato bi bilo dobro da igram sutra. Ipak, svestan sam da ne možeš uvek da se upisuješ u strelce. A i važniji od ličnog uspeha je ekipni," rekao je Kleo.

Kleberson Kordoba postigao je na utakmicama u sva tri takmičenja 11 golova od početka sezone, drugi na klupskoj listi strelaca je Dijara koji je deset puta bio strelac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.