Karadžić podržava Klea!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić podržava Klea!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izjavio je da nema ništa protiv nastupa stranih fudbalera u reprezentaciji Srbije.

"To je pitanje za selektora, ali lično ja sam za strance u reprezentaciji. Naravno, ukoliko su ekstraklasa. Nije nam namera da baziramo reprezentaciju na strancima, ali jedan, dvojica ili trojica koji bi podigli kvalitet našeg tima su dobro došli. Što se konkretno Klea tiče, vidim da se radi o dobrom momku, koji je u formi, daje golove, a značajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su i njegove izjave da mu je Srbija druga domovina i da voli Beograd", rekao je Karadžić za "Press".

Selektor Srbije Radomir Antić, ranije je izjavio da ceni igračke kvalitete Klea, ali da glavni problem predstavljaju birokratske prepreke. Ipak, sudeći po stavu ministra policije Ivice Dačića koji je rekao da bi u slučaju potrebe brazilski napadač dobio državljanstvo po hitnom postupku, Klea od igranja u dresu "orlova" deli samo poziv Antića.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.