KLEO SE U NJU, PA JE JAVNO PREVARIO! Evo KAKO IZGLEDA Kristijanova supruga Ivana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 18:44

KLEO SE U NJU, PA JE JAVNO PREVARIO! Evo KAKO IZGLEDA Kristijanova supruga Ivana! (FOTO)

Kristijan je sa Ivanom 2016. dobio ćerku Veru!

Iako se kleo da je ona najbolja i najpoštenija žena na svetu, Kristijan Golubović noćas ipak nije mogao da odoli čarima zadrugarke Kristine Spalević.

Naime, on je tokom žurke poljubio Kristinu, sa kojom je kasnije proveo noć u rehabilitaciji.

Oženjeni Golubović je u jednom trenutku očigledno zaboravio da ima suprugu, pa je Kristinu mazio po grudima.

On je svoju suprugu Ivanu, sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dugi niz godina u braku prevario javno pred milionima, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi da se ljubi sa atraktivnom zadrugarkom iznenadio je mnoge s obzirom na to da je Golubović tokom rijalitija isticao koliko voli svoju ženu.

Kristijan je sa Ivanom 2016. dobio ćerku Veru.

Ovo je Kristijanova supruga Ivana, koju je noćas javno prevario sa Kristinom Spalević... pic.twitter.com/IdnXNb0yDw

— Kraljica splavova (@KSplavova) April 14, 2021

Inače nedavno se pisalo i da je Kristijanova supruga dobila ponudu da uđe u rijaliti.

- Ivana je žena koja je van svih estradnih, rijaliti dešavanja i nikada nije volela da se zna njen identitet. Ona podržava Kikija u svemu, ali sve dok ona nije predmet štampe i pisanja. Ovoga puta nešto se kod nje desilo i ona je čak pristala da pregovara o ulasku u najgledaniji rijaliti na Balkanu. Produkcija zna da bi to izazvalo haos, ali bukvalno haos. Ponudili su joj pozamašnu cifru da bude unutra neko vreme, ne do kraja, a u pitanju je suma od koje vam se vrti u glavi, pa je i sama Ivana bila saterana u ćošak ovom ponudom. Videla je kako je bilo kada je trajala korona i kako je teško vreme bilo tada. Kada se spoje njen i Kikijev honorar, mogu da srede celu kuću, koju su nedavno počeli da renoviraju na Senjaku. Ćerka je već porasla, ima ko da se brine o njoj za tih mesec dana - izneo je nedavno izvor blizak porodici Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.