Zdravlje protiv Vojvodine traži prvu pobedu pred svojim navijačima

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2021, 15:48

Zdravlje protiv Vojvodine traži prvu pobedu pred svojim navijačima

Nakon još jedne pobede na gostovanju protiv OKK Beograda, košarkaši Zdravlja u 4. kolu KLS-a u petak od 18 sati dočekuju ekipu Vojvodine. Oba rivala za sada imaju skor od dve pobede i jednog poraza, pa se u SRC ”Dubočica” očekuje pravi košarkaški spektakl.

U utakmici protiv Radničkog u Leskovcu, publika je nagovestila da će i ove sezone biti uz svoje košarkaše, a sledeći protivnik ”Farmaceuta” je učesnik Aba 2 lige i tim koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa klupe predvodi legendarni Miroslav Nikolić. Vojvodina u svom sastavu ima nekoliko igrača koji već dugo igraju po najjačim srpskim klubovima, a sigurno će najveću opasnost po koš Zdravlja predstavljati najbolji poenter Novosađana Gaćeša, kao i nekadašnji igrači Metalca Ljubičić i Rakićević.

Ono što će dodatno privući ljubitelje košarke u "Halu sportova" jeste i najnovije pojačanje Zdravlja Kornelijus Hadson, Amerikanac čiji debi se očekuje protiv Vojvodine. Izabranici Lazara Spasića ostavarili su dve pobede na gostovanjima, a veruju da će uz pomoć podrške sa tribina moći da se suprotstave renomiranom rivalu i da zabeleže trijumf.

Ulaz u SRC ”Dubočica” biće slobodan, a utakmica će biti direktno prenošena i na Jutjub kanalu Digital score.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.