Izvor: JUGpress.com, 12.Avg.2022, 09:02

Ponovo se čuje sudijska pištaljka u Donjoj Trnavi

NIŠ

Ovog vikenda, pod pokroviteljstvom opštine Crveni krst, odigraće se fudbalski turnir „Trnava Kup 2022” koji će okupiti četiri ekipe i to: SU „Novoselac“, FK „Mramor“, “Mladost” Donji Komren i domaćin, FK „Sloga“ Donja Trnava. Specifičnost ovog događaja je da je to prva utakmica koju će domaćin, FK „Sloga“ iz Donje Trnave, odigrati na svom terenu nakon skoro deset godina neaktivnosti i propadanja terena. Turnir se održava u čast svih meštana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i prijatelja kluba koji su zajedničkim snagama, uz puno entuzijazma na radnim akcijama u selu, obnovili teren i od puste, žute livade, sada napravili pravo malo remek delo – stadion kojim se svi jako ponose.

Radna akcija je u jednom danu okupila čak 30 meštana i dece i kao rezultatat toga je što da je nekadašnje seosko ruglo (infrastruktura oko terena, svlačionice, kućiće za igrače, teren) sada pretvoreno u pravi seoski ponos, kompleks kome bi pozavidela i mnoga ozbiljnija naselja. Tu se, izgleda, neće stati, jer sada sami meštani predlažu dodatne sadržaje i događaje koji će leto u Trnavi ispuniti vrlo kvalitetnim kulturnim i zabavnim programom.

Raspored utakmica:

Subota, 13.08:

FK Sloga – FK Mramor 15:30 časova

Novoselac – Omladinac Donji Komren 18 časova

Nedelja, 14.08:

Utakmica za treće mesto – 15:30

Finalna utakmica 18h

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Aktivizam meštana vraća fudbal u selo Donja Trnava, počinje turnir posle više od 10 godina

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2022

U želji da se ponovo čuje sudijska pištaljka i zaigra fubal, meštani i mladi aktivisti zajedno sa mališanima iz kraja uredili su teren u Donjoj Trnavi gde će se nakon više od desert godina ponovo odigrati seoski fudbalski turnir na kom će se nadmetati Sportsko Udruženje Novoselac, FK Mramor,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.