Partizan se mučio protiv FMP-a, ali zakazao finale protiv večitog rivala

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2022, 00:51

Partizan se mučio protiv FMP-a, ali zakazao finale protiv večitog rivala

U nedelju od 21 sat u hali ”Čair” u finalu Kupa Radivoja Koraća sastaće se večiti rivali "Partizan" i "Crvena zvezda". Ekipa Željka Obradovića imala je tokom drugog poluvremena skoro 20 peona prednosti, ali je košarkaš "FMP-a" Nenad Nerandžić na kraju imao šut za produžetak koji nije pogodio, pa je utakmica završena rezultatom 92:89 (21:24, 31:19, 21:19, 19:29).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Obradović: Očekujem da finale bude u znaku košarke

Izvor: RTS, 20.Feb.2022

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je svom timu na plasmanu u finale Kupa Radivoja Koraća. . Košarakši Partizana u niškom Čairu u polufinalu posle velike borbe i drame pobedili su FMP 92:89...Partizan je u finišu meča prokockao visoku prednost,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.