Lalatović: Zvezda, Partizan i Radnički su sigurno u Evropi

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Zvezda, Partizan i Radnički su sigurno u Evropi

Samo par meseci nakon prvog "predviđanja" Nenada Lalatovića da će "Radnički sigurno igrati u Evropi", trener Čukaričkog je pred duel njegove ekipe sa surduličkim Radnikom ponovio da su "Zvezda, Partizan i Radnički sigurni i traži se još taj četvrti putnik za Evropu".

Lalatović opet "pecka" Nišlije, pa je za sajt Čukaričkog, nakon najave i očekivanja pred utakmicu koju njegov tim igra u subotu, 24. februara od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 15 sati u Surdulici protiv Radnika, ponovio da je niški tim siguran učesnik nekog evropskog takmičenja naredne sezone.

Ponavljam, nikad žešća konkurencija nije bila za izlazak u Evropu. Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Voždovac, Spartak, mi... A samo jedan od nas ide dalje, ne računajući Radnički. Kao što sam ranije rekao, Zvezda, Partizan i Radnički su sigurni i traži se još taj četvrti putnik. Ja to znam, svi to znaju - rekao je Lalatović.

Podsetimo, Lalatović je nakon meča 21. kola Superlige kada je Radnički pobedio Čukarički sa 1:0 u Nišu rekao "ja vam sada kažem unapred, vi ćete igrati Evropu, ja to znam".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

FK Radnički: Da li smo uzdrmali komfor beogradske "tramvaj lige"?

Izvor: B92, 23.Feb.2018

Iz Niškog Radničkog odgovorili su na izjavu da su uz Crvenu zvezdu i Partizan obezbedili izlazak na medjunarodnu scenu...Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je u petak da su tri ekipe "sigurni putnici" u Evropu i da se medju velikom konkurencijom traži četvrta ekipa..."Očigledno je da nekome...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.