Izvor: Svet, 23.Maj.2011, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Nisam stavila nove silikone!

Neće pod nož, barem ne još! Informacija koja je isplivala u javnost da je pre nekoliko dana ugradila nove silikone nasmejala je Jelenu Karleušu Tošić Naime, iako planira da u skorije vreme ode na malu korekciju svojih grudi, JK još nije zakazala takozvani remont kod svog hirurga, a kada to bude uradila, neće kriti. "Nikada nisam ni krila da planiram da odem na korekciju grudi, niti ću kriti kada se budem operisala. Ali to još nisam uradila.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JK: Nisam stavila nove silikone!!!

Izvor: S media, 23.Maj.2011

Neće pod nož, barem ne još! Informacija koja je isplivala u javnost da je pre nekoliko dana ugradila nove silikone nasmejala je Jelenu Karleušu Tošić!..U ovo se, ekipa Alo uverila kada je pozvala da bi je pitala kako se oseća posle intervencije. Smeh sa druge strane linije uverio ih je da se oseća...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.