Vesna Dolonc izbacila Jelenu Janković!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dolonc izbacila Jelenu Janković!

Vesna Dolonc se plasirala u treće kolo Vimbldona, pošto je pobedila drugaricu iz reprezentacije Jelenu Janković u dva seta, 7:5, 6:2.
(FOTO: AP)
Ovo je Dolončevoj najveći uspeh u karijeri, a u trećem kolu će igrati protiv Belgijanke Kirsten Flipkens, koja je ranije pobedila Bojanu Jovanovski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Jelena Janković će od ponedeljka ponovo biti najbolje rangirana srpska teniserka. Ona je odlično počela svoj prvi duel protiv Dolončeve i povela sa 5:2, ali je njena rivalka nakon toga pobedila u pet uzastopnih gemova i osvojila prvi set.
Vesna Dolonc je osvojila i prva dva gema u drugom setu. Jankovićeva je prekinula seriju, a Dolončeva je napravila novi brejk, a onda u sedmom gemu još jedan i na kraju dobila drugi set sa 6:2.
Ovo mi je bio prvi put da igram protiv Jelene i na nekom velikom terenu na Vimbldonu. Nisam mogla da verujem da igram ovde i zato sam slabije počela i promašivala loptu, ali sam posle došla do svoje igre – rekla je Vesna Dolonc posle meča.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stahovski: Kao da sam igrao protiv Federera i njegovog ega

Izvor: Sportal.rs, 26.Jun.2013

Sergej Stahovski će zahvaljujući pobedi nad braniocem titule Rodžerom Federerom prvi put u karijeri igrati u trećem kolu Vimbldona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.