VEĆ IMAMO BLAM GODINE! Jelena Janković POŽELELA DA SE FOTOŠOPIRA PA SE ŽESTOKO OBRUKALA! (FOTO)

Izvor: Svet, 02.Jan.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ IMAMO BLAM GODINE! Jelena Janković POŽELELA DA SE FOTOŠOPIRA PA SE ŽESTOKO OBRUKALA! (FOTO)

Nekadašnja teniserka Jelena Janković objavila je na društvenim mrežama fotografiju koja je odmah naišla na lavinu komentara, a već na prvi pogled je jasno šta je to želela da “dotera” na slici.
– Srećna Nova 2019. godina! Sve najlepše vam želim! Jelkica i jelka – napisala je Jelena u opisu fotke, pa su usledile poruke obožavatelja sa željama za ovu godinu, dok su joj pojedini ukazali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << potpuno iskrivila zid oko sebe u Fotošopu.



Jelena nije jedina koja svoje fotografije “sređuje” pre objavljivanja, baš naprotiv, to rade skoro sve naše poznate ličnosti, ali, nekada im se ovakav propust omakne, a verni fanovi odmah sve primete.
SvetInstagram
The post VEĆ IMAMO BLAM GODINE! Jelena Janković POŽELELA DA SE FOTOŠOPIRA PA SE ŽESTOKO OBRUKALA! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je najtužnija slika u Srbiji - Majka na grobu MRTVOG SINA: "Srećna Nova godina, pile majkino" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019

Majka preminulog dečaka Ognjena Paunovića (8) iz sela Zagajica kod Vršca objavila je fotografiju koja slama srca...Na grobu dečaka, koji je najverovatnije umro od sepse, postavljena je novogodišnja jelka, venac i cveće, dok majka sklupčana pored groba naslonjena je rukom na krst...Majka Verica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.