Uživo: Jelena ispustila servis na startu, Janković - Lepčenko 0:2

Izvor: Blic, 21.Mar.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jelena ispustila servis na startu, Janković - Lepčenko 0:2

Jelena Janković igra meč drugog kola turnira u Majamiju protiv Varvare Lepčenko, a taj duel možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Naša teniserka je kao sedmi nosilac bila slobodna na startu, dok je Lepčenko bila bolja od Janine Vikmajer, a u trećoj rundi će se pobednica ovog susreta sastati sa Ajlom Tomljanović ili Garbinom Muguruzom.

Jelena nije dobro ušla u meč, jer je dozvolila naturalizovanoj Amerikanki da iskoristi prvu brejk priliku i brzo povede sa 2:0.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JJ rolerkosterom do poraza

Izvor: B92, 21.Mar.2014

Jelena Janković poražena je u drugom kolu WTA turnira u Indijan Velsu od Varvare Lepčenko sa 6:3, 2:6, 7:6(2)...Srpska teniserka odigrala je još jedan meč pun velikih amplituda i na kraju je izgubila...Jelena je očajno počela, gubila je sa 6:3 i 2:0, ali je nakon toga dobila 11 od narednih 12...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.