UŽIVO: Jelena Janković - Bojana Jovanovski 4:2

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Jelena Janković - Bojana Jovanovski 4:2

Jelena Janković ima brejk prednosti protiv Bojane Jovanovski u srpskom duelu u drugom kolu turnira u Rimu.

Jelena Janković  

Bojana je povela sa 1:0 u gemovima, a onda imala tri vezane brejk lopte na servis Jankovićeve. Usledila je serija od pet poena za izjednačenje drugog reketa naše zemlje, koja je potom iskoristila drugu brejk loptu i povela sa 2:1.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Mogla je Bojana odmah da uzvrati, u četvrtom gemu, ali je Jelena teškom mukom spasila servis, a na sličan način se odbranila Jovanovski i smanjila na 3:2.

 

Konačno jedan lagan servis gem za Jelenu Janković - 4:2.

 

Treći međusobni duel dve od tri najbolje igračice naše zemlje na programu je u okviru drugog kola turnira (šljaka, 2.369.000 dolara) za koji bivšu prvu teniserku sveta, a sada 18, vežu najlepše uspomene. Jelena je dva puta trijumfovala u Rimu - 2007. i 2008. godine, a 2010. je upisala još jedno finale.Sada je, na početku takmičenja, bila ubedljiva protiv Bugarke Cvetane Pironkove (51. na svetskoj rang-listi).

 

Sa druge strane, Bojana, koja je 48. teniserka sveta, ove nedelje je prekinula seriju poraza i prvim trijumfom u takmičarskom meču od januara prvi put stigla do drugog kola ovog turnira u glavnom gradu Italije. A, to je učinila na spektakularan način protiv Dankinje Karoline Voznijacki, nekadašnje prve, a sada devete teniserke sveta.

  Bojana Jovanovski  

Inače, Janković i Jovanovski su do sada upisale po jednu pobedu u međusobnim duelima, a oba su odigrana tokom 2010. godine. Jelena je slavila u prvom kolu turnira u Portorožu, a Bojana se revanširala u Pekingu, u drugom kolu turnira na koji je stigla iz kvalifikacija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.