TRUDNA JELENA JANKOVIĆ

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2020, 13:18

TRUDNA JELENA JANKOVIĆ

Naša najbolja teniserka trudna je sa doktorom iz Beograda.
Nekadašnja najbolja teniserka sveta u drugom je stanju, što je dugo priželjkivala, a o ovome i dalje ne želi da govori javno, bar dok trudnoća ne odmakne nekoliko meseci.
Jelena već godinama izbegava da priča o svom emotivnom životu, pa se o istom jako malo zna. Jelenina majka Snežan, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove informacije, već >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je kratko prokomentarisala:
– Čujemo se nekom drugom prilikom, nije vreme da se sada priča o tome.

Jelena je od proletos u tajnoj ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.
Novosti

The post TRUDNA JELENA JANKOVIĆ appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.