Spektakl na Dorćolu - Pobeda Novaka i Jelene u dublu; Janković: Nisam rekla zbogom tenisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 18:03

Spektakl na Dorćolu - Pobeda Novaka i Jelene u dublu; Janković: Nisam rekla zbogom tenisu

Humanitarni teniski turnir "Adria Tour" počeo je egzibicijom u kojoj su se sastali Novak Đoković i Jelena Janković protiv Nenada Zimonjića i Olge Danilović.

U centru pažnje bila je Jankovićeva, koja je posle dve godine "uzela reket u ruke", a na kraju se uz mnogo smeha radovala i pobedi u taj-brejku 7:6.

Posle toga usledio je muzički program uz čuvenu pijanistkinju Lolu Astanovu, a tokom večeri nastupiće i Nemanja Radulović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Takođe, odigraće se još jedna egzibicija u dublu, gde će učestvovati svi teniseri.

Zvanični deo turnira na programu je u subotu i nedelju.

Janković: Nedostajali mi adrenalin i energija kada sam pred publikom, nisam rekla zbogom tenisu

Proslavljena srpska igračica je na konferenciji kazala da joj je nedostajalo igranje tenisa.

"Da budem iskrena, nedostajalo mi je da budem pred publikom, da osetim tu energiju i adrenalin kada sam pred publikom. S druge strane, nije lako igrati, dosta odricanja i truda treba da bih bila na tom nivou, da bih igrala profesionalni tenis", rekla je Jankovićeva.

S obzirom na to da dugo nije igrala takmičarske mečeve, mnoge je interesovalo da li se povukla iz tenisa.

"Rekla sam već, nisam se zvanično oprostila od tenisa. Niti jednog trenutka nisam rekla zbogom tenisu, moja vrata su i dalje otvorena."

Ona je dodala da ne žali što nije osvojila grend slem titulu.

Novak i Zverev u "srpskoj" grupi, Lajović protiv Tima, Dimitrova i Džumhura

Poznati su sastavi grupa za prvi beogradski Adrija tur. Novak Đoković predvodi "srpsku" grupu, u kojoj su još Filip Krajinović, Vikotr Troicki i Aleksander Zvezrev. U grupi B igraće Dušan Lajović, a protivnici će mu biti Dominik Tim, Grigor Dimitrov i Damir Džumhur.

Voljom žreba izvučeni su satavi grupa na prvom Adrija turu – grupu A predvodiće Novak Đoković, dok je "nosilac" u grupi B Dominik Tim.

Najbolji srpski i svetski teniser za protivnike će imati dvojicu Srba, Viktora Troickog i Filipa Krajinovića, ali i Nemca Aleksandera Zvezreva.

Treći teniser sveta će u grupi B igrati protiv Dušana Lajovića, Grigora Dimitrova i Damira Džumhura.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.