Sigurne Voznijacki i Zvonarjova

Izvor: B92, 19.Maj.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurne Voznijacki i Zvonarjova

Poznati su parovi polufinala na WTA turniru u Briselu - Karolina Voznijacki sastaće se sa Frančeskom Skjavone, a Vera Zvonarjova sa Suai Peng iz Kine.

Voznijacki je prošla dalje jer joj je Janina Vikmajer predala meč posle samo dva odigrana gema, dok je Zvonarjova deklasirala Aleksandru Dulgeru 6:0, 6:1.

Skjavone je bila bolja od Ajumi Morite iz Japana sa 6:2, 6:3, dok je Peng dobila Sofiju Arvidson, koja je eliminisala Jelenu Janković, rezultatom 6:2, 6:4.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Janina Vikmajer je pri rezultatu 2:0 za Voznijacki zatražila medicinski tajm-aut zbog problema sa donjim delom leđa. Vratila se potom Belgijanka na teren, ali nije mogla da nastavi meč.

Dankinja je sa Skjavone do sada igrala pet puta i tri puta je pobedila, ali je jedini dvoboj na šljaci dobila Italijanka – na prošlom Rolan Garosu. Zvonarjova je Suai Peng, rivalku u polufinalu, savladala u oba dosadašnja okršaja.

Brisel, žene, četvrtfinale:

Karolina Voznijacki – Janina Vikmajer 2:0, (predaja)

Frančeska Skjavone – Ajumi Morita 6:2, 6:3

Suai Peng – Sofija Arvidson 6:2, 6.4

Vera Zvonarjova – Aleksandr Dulgeru 6:0, 6:1

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.