Popularan mladi par sinoć je dobio pohvalu od velike folk zvezde!

Izvor: Poznati.info, 11.Okt.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularan mladi par sinoć je dobio pohvalu od velike folk zvezde!

Naime, Bane Janković i Katarina Živković sinoć su pravili društvo folk zvezdi Svetlani Ražnatović na proslavi sedmog rođendana magazina „Story“. Ceca je kao glavna zvezda poslednja došla na proslavu u društvu Sretena Radovića i Maje Tomić, a u separeu su joj društvo pravili i Bane i Kaća. Folk diva iskoristila je priliku da uputi niz komplimenata ovom mladom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << paru, a posebno je napomenula da su joj prelepi i da su jako lep par, na šta joj je Bane odgovorio da njemu njegova Kaća jako liči na nju, odnosno Cecu. Inače, moglo se primeti da Jeleni Karleuši sinoć uopšte nije bilo prijatno što se našla na istoj proslavi sa Cecom, jer se pažnja nakon dolaska glavne zvezde večeri usmerila sa nje na Ražnatovićku. Popularna J.K. tokom cele večeri je pravila grimase, koje su očigledno odražavale njenu nervozu. Ceca je izvesno vreme provela fotkajući se sa mnogima koji su hteli da iskoriste njeno prisustvo u javnosti.

Svetlana Ražnatović

Izvor i foto: Puls, Milen Vesović, Story
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nina Janković i Miloš Biković: Ostanite iskreni i originalni (VIDEO)

Izvor: Story, 12.Okt.2012, 17:02

Zvezde filma Montevideo, Bog te video posle dužeg vremena srele su se na proslavi sedmog rođendana magazina Story u hotelu Metropol, kada su nam uputili i originalne pohvale i želje za budućnost. Popularni glumci su pohvalili i novi dizajn našeg magazina a pot..Nina Janković, Miloš Biković

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.