Petkovićeva poručila Jeleni: Nedostaješ nam, vrati se, volimo te...

Izvor: RTS, 06.Apr.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petkovićeva poručila Jeleni: Nedostaješ nam, vrati se, volimo te...

Srpska teniserka Jelena Janković već duži vremenski period ne nastupa na turnirima, zbog čega je počela da nedostaje prijateljicama. Jankovićeva je na dugoj pauzi, a pre turnira u Čarlstonu poruku joj je poslala Andrea Petković.
Nemica rođena u Tuzli, koja je odlična prijateljica Jankovićeve, po okončanju nastupa u američkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradu pozvala Jelenu da se vrati tenisu.

Petkovićeva završila učešće u drugom kolu Čarlstona.
"Džej Džej, prošlo je godinu dana, a ja te još nisam videla. Nedostaješ nam, gde si? Šta se dešava? Sve mečeve sam odigrala bez tebe uz mene. Morala sam da se 'bakćem' sa Nikom. Vrati se, molim te. Volimo te", rekla jePetkovićeva.
Iako Jelena još uvek zvanično nije objavila penziju, 34-godišnja Srpkinja je najverovatnije završila tenisku karijeru.
Poslednji meč na WTA Turu odigrala je krajem avgusta 2017, kada je poražena od Petre Kvitove na Ju-Es openu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.