Kerber poražena, 17-godišnja Belinda Benčić zakazala duel sa Jankovićevom

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerber poražena, 17-godišnja Belinda Benčić zakazala duel sa Jankovićevom

Šui Peng plasirala se u osminu finala US opena pobedivši Robertu Vinči, pa će se za četvrtfinale boriti protiv bolje iz meča Lusi Safarova - Aliz Korne. Iznenađenje je napravila tinejdžerka Belinda Benčić, pobedivši Anđeliku Kerber sa 6:1, 7:5 za ulazak u osminu finala i duel sa Jelenom Janković.

Peng je do pobede od 6:4, 6:3 došla posle 75 minuta igre, pa joj preostaje da sačeka ishod meča na stadionu "Luj Armstrong".

Pre nje, furiozno je do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došla Jelena Janković, koja je za nepun sat prepustila samo jedan gem Šveđanki Larson. Njena protivnica biće 17-godišnja Belinda Benčić, koja je iznenadila Anđeliku Kerber. Benčićeva je povela sa 3:0 uz brejk, u završnici seta je još jednom protivnici oduzela servis, da bi u napadu kroz oscilacije ipak došla do velike pobede i najvećeg uspeha u karijeri.

US open, petak:

Vinči - Peng 4:6, 3:6

Larson - Janković 1:6, 0:6

Erani - Vilijams 6:0, 0:6, 7:6 (5)

Lučić- Baroni - Halep 7:6 (6), 6:2

Kerber - Benčić 1:6, 5:7

Safarova - Korne

Petković - Voznijacki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.