Jelena u finalu, Bojani bicikl

Izvor: B92, 24.Avg.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena u finalu, Bojani 'bicikl'

Jelena Janković plasirala se u finale WTA turnira u Dalasu pobedivši kvalifikantkinju iz Australije Kejsi Delakvu sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Srpska teniserka će u borbi za trofej igrati protiv Roberte Vinči koja je u drugom polufinalu deklasirala Bojanu Jovanovski sa dva puta po 6:0.

Jankovićevoj je to prvo finale nakon turnira u Birmingemu u junu kada je ostala bez trofeja posle poraza od Melani Udan.

Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniserka potvrdila je da je u uzlaznoj formi, a nešto slabije odigrala je prvi set u kojem je viđeno čak sedam brejkova. U drugom je Australijanka Delakva imala samo jednu brejk šansu koju je iskoristila, ali je Jelena dva puta pravila brejk i posle sat i 42 minuta je slavila.

Što se tiče Bojane Jovanovski, ona je imala pet dvostrukih servis grešaka, pretrpela je po tri brejka u oba seta i na kraju je nakon 52 minuta doživela veliku neprijatnost.

Jelena se sa Italijankom do sada sastajala tri puta i sva tri puta je slavila.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.