Jelena protiv Erani u polufinalu Rima!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena protiv Erani u polufinalu Rima!

Jelena Janković zaokružila je savršen srpski dan u Rimu plasmanom u polufinale WTA turnira.

Jelena Janković  

Najbolja srpska teniserka je u četvrtfinalu savladala treću teniserku sveta Agnješku Radvanjsku sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 posle 106 minuta igre.

 

Jankovićeva je odigrala izuzetno stabilan meč, izgubila je samo jedan servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tokom celog meča i uspela je da pobedi Radvanjsku drugi put u njihovom sedmom međusobnom duelu. Rivalka Jankovićevoj u polufinalu biće domaća takmičarka Sara Erani koja je prethodno iznenadila Na Li.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković pobedila Radvanjsku

Izvor: Akter, 16.Maj.2014

Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira premijer serije u Rimu pošto je savladala Poljakinju Agnješku Radvanjsku sa 2:0 u setovima

Nastavak na Akter...

JJ: Troje Srba u polufinalu? Divno

Izvor: B92, 16.Maj.2014

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je taktički dobro odigrala u pobedi nad Agnješkom Radvanjskom u četvrtfinalu turnira u Rimu..."Nismo igrale dugo, ali poslednji put me je pobedila. Sada sam odigrala mnogo bolje taktički, čekala sam svoju šansu i u pravo vreme sam napadala, što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.