Jelena, konačno

Izvor: RTS, 24.Feb.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena, konačno

Jelena Janković osvojila prvi trofej posle skoro tri godine. Srpska teniserka trijumfovala na turniru u Bogoti savladavši u Argentinku Paulu Ormaečeu sa 6:1, 6:2.

Srpska teniserka Jelena Janković trijumfovala je na VTA turniru u Bogoti savladavši danas u finalu Argentinku Paulu Ormaečeu sa 2:0 u setovima - 6:1, 6:2.

Meč je trajao jedan sat i 15 minuta. Jelena je kao 24. teniserka sveta bila postavljena za prvog nosioca na ovom turniru, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a igrala je protiv 198. na listi.

Teniserka Srbije bila je veoma ubedljiva tokom celog meča i njena pobeda nijednog trenutka nije bila dovedena u pitanje.

Dvadesetosmogodišnja Janković, bivši svetski reket broj jedan i trenutno 24. na VTA listi, osvojila je prvi trofej posle skoro tri godine, ukupno 13. u karijeri. Jelena je prethodno slavila u martu 2010. u Indijan Velsu.

Turnir u kolumbijskoj prestonici igran je za ukupan nagradni fond od 235.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jelena, konačno!

Izvor: RTS, 24.Feb.2013

Jelena Janković osvojila prvi trofej posle skoro tri godine. Srpska teniserka trijumfovala na turniru u Bogoti savladavši Argentinku Paulu Ormaečeu sa 6:1, 6:2. ..Srpska teniserka Jelena Janković trijumfovala je na VTA turniru u Bogoti savladavši danas u finalu Argentinku Paulu Ormaečeu sa 2:0,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.