Jelena briljira u Hong Kongu, ekspresno do četvrtfinala

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena briljira u Hong Kongu, ekspresno do četvrtfinala

Jelena Janković je deklasirala Australijanku Anastasiju Rodionovu sa 6:0, 6:2 u drugom kolu teniskog turnira u Hong Kongu.

Jelena je, kao četvrti nosilac, za samo sat vremena preslišala svoju drugu suparnicu na ovom nadmetanju, neostavivši joj ni najmanju nadu da može do podviga.

Čudo je, zaista, sve vreme bilo daleko od onoga što je Rodionova pružala na terenu, pa je ova 255. igračica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svetske rang liste svoja dva jedina gema osvojila na samom startu drugog seta. U prvom nije nijedan, a u durgom je, posle 2:2, serijom od 4:0 Jelena rešila ovu priču u svoju korist.

Njena naredna suparnica biće šesti nosilac, Ruskinja Darija Gavrilova, koja je Aruabarenu iz Španije pobedila sa 7:6(4), 6:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.