Jelena Janković u trećem kolu Pacifik opena

Izvor: NaDlanu.com, 26.Sep.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u trećem kolu Pacifik opena

Jelena Janković pobedila je danas u drugom kolu Pacifik opena Čehinju Barboru Zahlavovu Stricovu sa 6:4 6:2.

Jelena se tako plasirala u treće kolo turnira koji se igra u Tokiju a ranije danas na istom terenu Ariake koloseuma Ana Ivanović pobedila je u meču prvog kola Australijanku Anastasiju Radionovu.Titulu u Tokiju brani Karolina Voznijacki koja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je na danas objavljenoj rang listui WTA i dalje na prvom mestu.Jelena Janković ostala je dvanaesta dok je Ana Ivanović pala za jedno mesto i sada je 21. TOKIO, (Beta)
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković u trećem kolu Pacifik opena

Izvor: Beta, 26.Sep.2011

TOKIO, 26. septembra 2011. (Beta) - Jelena Janković pobedila je u ponedeljak u drugom kolu Pacifik opena čehinju Barboru Zahlavovu Stricovu sa 6:4 6:2...Jelena se tako plasirala u treće kolo turnira koji se igra u Tokiju a ranije danas na istom terenu Ariake koloseuma Ana Ivanović pobedila je...

Nastavak na Beta...

Engleska nada slaba za Anu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2011, 10:29

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Tokiju pošto je sa 7:5, 6:4 pobedila Britanku Loru Robson.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.