Jelena Janković osvojila turnir u Bogoti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković osvojila turnir u Bogoti

Srpska teniserka Jelena Janković trijumfom je okončala učešće na turniru u Bogoti, pošto je u finalu savladala Argentinku Paulu Ormaečeu sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2, čime je osvojila prvu titula posle turnira u Indijan Velsu 2010. godine.

Tri godine je Jelena doživljavala uspone i padoveu nameri da se domogne neke titule, a kada su je skoro svi otpisali, ona se vratila trijumfom u Bogoti.

Jelena nije blistala u Kolumbiji, nije imala sreće sa servisom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u većini mečeva i još je daleko od one forme koja je odvela pre nekoliko godina u sam vrh WTA liste, ali će ovaj trijumf sigurno izuzetno značiti, pre svega na psihološkom planu.

Protivnica je bila Paula Ormaečea, Argentinka koja je sposobna da iznenadi jačeg rivala, ali koja u ovom meču nije imala šanse za preokret. Odmah je Paula izgubila prvi servis, Jelena je povela sa 3:0, a kada je i drugi put napravila brejk za 5:1 prvi set je rešen.

U drugom setu je gotovo u isto vreme napravila još dva brejka i posle sat i 15 minuta igre sa 6:2 je okončala meč, domogla se titule i čeka na 40.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković osvojila turnir u Bogoti

Izvor: Beta, 24.Feb.2013

BEOGRAD, 24. februara 2013. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković osvojila je u nedelju turnir u Bogoti, pošto je u finalu savladala Paulu Ormaečeu sa 2:0 (6:1, 6:2)...Meč je trajao jedan sat i 15 min.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.