Jelena Janković: Kupoholičarka u meni nikada ne posustaje

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković: Kupoholičarka u meni nikada ne posustaje

Posle velikih pobeda na svetskim turnirima, odličnih plasmana i zauzimanja prve pozicije na “WTA” listi, za našu slavnu teniserku Jelenu Janković usledio je period tokom kojeg su je pratile brojne povrede, zbog kojih nije mogla da na terenu daje svoj maksimum. Sjajni rezultati koji su u jednom periodu njene karijere izostali nisu uspeli da pokolebaju optimizam i vedar duh pozitivne sportistkinje koja uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << život posmatra sa vedrije strane. Čak i kada je na početku godine, u februaru, morala da odustane od turnira u Dohi, gde je odigrala nekoliko odličnih mečeva, nije se predala, već je posle saniranja povrede butine nastavila da se bori. Nedavno je u Indijan Velsu stigla do finala, gde je izgubila meč od Serene Vilijams, a u nastavku sezone prioritet joj je da igra svoju najbolju igru, a rezultati će doći sami po sebi.

U jednom od retkih intervjua koje je dala u poslednje vreme Jelena otkriva koliko se promenila od perioda kada je važila za vanserijski talentovanu mladu devojku. U međuvremenu napunila je trideset godina i sazrela je kao žena, ali i dalje čuva dete u sebi i naivnost koju ne želi da promeni. Osim toga, posle dužeg perioda ponovo je slobodna, jer je pre nekoliko meseci okončala vezu sa vaterpolistom Mlađanom Janovićem, pre svega zbog česte razdvojenosti.

Imate li potrebu da s godinama sve više vremena provodite u Beogradu i kako izgleda vaš život kada ste u Srbiji?

“Beograd je moj rodni grad koji volim najviše na svetu. Kada sam u Srbiji, vreme mi po pravilu proleti. Viđam se sa prijateljima, rodbinom, izlazim na moja omiljena mesta, idem u pozorište i bioskope, kao i na razne koncerte. Volim ljude u Srbiji i Beograd sa svim njegovim manama i vrlinama.”

Osim po dobroj igri, poznati ste i po tome da volite modu, uživate li još u šopingu i koji vam je omiljeni grad za kupovinu?

“Kupoholičarka u meni nikada ne posustaje. U svakom gradu u kome boravim obavezno moram da kupim nešto, makar to bile sitnice. Neprevaziđeni gradovi za kupovinu su mi Rim, Milano, Pariz i Njujork. Tamo uvek najbolje šopingujem.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.