Jankovićeva i Tipsarević u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva i Tipsarević u trećem kolu Rolan Garosa

Jelena Janković i Janko Tipsarević izborili su plasmane u treće kolo Rolan Garosa. Danas svoj meč igra i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je danas savladala Ruskinju Veru Duševinu sa 6:3, 6:2.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />Janković će se u borbi za osminu finala sastati sa Amerikankom Betani Matek Sends koja je bila bolja od zemljakinje Varvare Lepčenko sa 6:3, 2:6, 6:3.

Deseta teniserka sveta do sada se tri puta sastajala sa 34. igračicom na WTA listi i jednom je bila uspešnija, i to prošle godine na turniru u Rimu.

Srbin Janko Tipsarević plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu pošto je za samo 81 minut igre, savladao Španca Perea Ribu sa 6:1, 6:3, 6:0.

Protivnik Tipsareviću u narednoj rundi drugog ovogodišnjeg Gren slem turnira biće Švajcarac Rodžer Federer pošto je savladao Maksima Teikseru iz Francuske sa 6-3, 6-0, 6-2.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.