Janković u finalu Hong Konga

Izvor: Studio B, 17.Okt.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković u finalu Hong Konga

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale WTA turnira u Hong Kongu pošto je danas u drugom polufinalu savladala Amerikanku Venus Vilijams sa 6:4, 7:5.

Janković je dominirala tokom citavog meča i zabeležila sedmu pobedu od 13 mečeva u karijeri protiv starije sestre Vilijams.

Srpska teniserka u borbi za titulu igraće u nedelju protiv Nemice Angelike Kerber koja je bila bolja od Australijanke Samante Stosur sa 6:2, 6:2.

Kerber vodi u međusobnim duelima sa 4:1.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Jelena Janković u finalu Hong Konga

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015

Jelena Janković plasirala se u finale turnira u Hong Kongu pošto je u polufinalu savladala Amerikanku Venus Vilijams sa 6:4, 7:5...Janković je dominirala tokom čitavog meča i zabeležila sedmu pobedu od 13 mečeva u karijeri protiv starije sestre Vilijams...U borbi za titulu igraće u nedelju protiv...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.