Janković: Ana i ja smo se zbližile kad smo sazrele, odmoriću od Fed kupa

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Ana i ja smo se zbližile kad smo sazrele, odmoriću od Fed kupa

Srbija će sigurno imati predstavnika u ženskom singlu u četvrtom kolu, jer se u trećem sastaju Jelena Janković i Ana Ivanović. Jankovićeva je posle pobede nad Marijom Žoao Keler rekla da je postala bliska sa Anom u poslednjih nekoliko godina.

"Ana i ja smo sazrele u poslednjih nekoliko godina. U tom periodu smo se zbližile i postale prijateljice", rekla je Jelena.

Ona je dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da uskoro više neće moći da ispuni reprezentativne obaveze.

"Stvari su se promenile u poslednje vreme i mislim da neću moći uskoro sve da postignem, moram početi da razmišljam malo i o sebi", rekla je Jankovićeva.

uskoro opširnije...

Povezane vesti: Ana pobedila Čan i zakazala duel sa Jelenom u trećem kolu! Posle suza i nervoze, Jelena Janković preokretom došla do trećeg kola Uživo: Pobede Bojane i Zikija, Vesnin kraj, Janko vodi, derbi Ana - Jelena u 3. kolu! Sreda, srpski dan u Melburnu: igraju svi! Ivanović: Čini mi se da mogu da idem na pobedu protiv svih teniserki
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena: Ana i ja smo se zbližile, kad smo sazrele

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2013, 11:02

Pred srpski duel u trećem kolu Australija Opena, Jelena Janković je rekla da su ona i Ana Ivanović sada bliže nego prethodnih godina, jer su obe zrelije kao ličnosti...Jelena Janković na terenu u Melburnu.. ..Jankovićeva je u drugoj rundi slavila protiv Portugalke Marije Žoao Keler sa 2:6, 7:6,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.