JELENA JANKOVIĆ TRUDNA?! Ostvarila najveću životnu želju, otac je CENJENI SRBIN

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 22:41

JELENA JANKOVIĆ TRUDNA?! Ostvarila najveću životnu želju, otac je CENJENI SRBIN

Sve čestitke.

Tridesetpetogodišnja srpska teniserka Jelena Janković je trudna. Nekadašnja najbolja teniserka sveta u drugom je stanju, saznaje "Blic". Jelena je trudnoću dugo priželjkivala, a o ovome i dalje ne želi da govori javno, bar dok trudnoća ne odmakne nekoliko meseci.

Jelena već godinama izbegava da priča o svom emotivnom životu, pa se o istom jako malo zna.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ranije pisalo, Jelena je od proletos u tajnoj ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Podsetimo, popularna JJ je u svoje vreme bila i prva teniserka sveta, osvojila je 15 trofeja u singlu, dva u dublu, a između ostalog sa Džejmijem Marejem je uzela Vimbldon 2007. godine.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković u drugom stanju, čeka svoje prvo dete!

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2020, 09:53

Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete. Ona svoj privatni život nikad nije javno eksponirala, a od letos Jelena je u vezi sa Brankom Baraćem...Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete...Jelena će se sledeće godine...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.