Doktor zabranio Jeleni da igra protiv Belgije

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor zabranio Jeleni da igra protiv Belgije

Doktor reprezentacije Srbije Zdeslav Milinković rekao je da je stručni tim zajedno doneo odluku da Jelena Janković ne igra protiv Belgije u Fed kupu, zbog mogućeg pogoršavanja povrede mišića:

Zajedno sa Jelenom i stručnim timom odlučili smo da ona ne igra, iako je insistirala i tražila da pomogne reprezentaciji. Dogovorili smo se da je najpametnije da ne izađe na teren, jer postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mogućnost da se povreda pogorša. Videćemo kakva će biti situacija, dalje prognoze donećemo posle ultrazvuka koji će se uraditi u ponedeljak u Parizu.
On je istakao da se Jankovićeva povredila tokom meča protiv Kirsten Flipkens, ali da je, pored povrede, nastavila duel i na kraju pobedila.
Ujutro je konstatovan hematom veličine dlana koji je ukazivao da se radi o ozbiljnijoj povredi. Ultrazvuk je pokazao da nije izvesno da li je izliv krvi ili delimični rascep mišića – rekao je Milinković.
Povređenu Džej–Džej na terenu je zamenila Aleksandra Krunić, koja je ubedljivo izgubila od Janine Vikmajer.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.