AO: Dobar start Lajovića, Jankovićeve i Troickog

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2017, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Dobar start Lajovića, Jankovićeve i Troickog

Sva tri srpska predstavnika, Jelena Janković, Viktor Troicki i Dušan Lajović, uspešno su startovali na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu.

Dušan Lajović je savladao Stefana Robera iz Francuske 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 6:3. U nastavku takmičenja on se sastaje sa pobednikom meča u kome igraju Francuz Žo Vilfrid Conga i Brazilac Tijago Monteiro.

Nešto ranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jelena Janković se plasirala u 2. kolo turnira savladavši Nemicu Lauru Zigmund sa 2:1, po setovima 6:1, 1:6, 6:4. Naredna protivnica joj je jo[ jedna Nemica, Julija Gergeš.

Viktor Troicki je uspeo da se plasira u 2. kolo pošto je savladao Damira Džumhura iz BiH sa 3:2 po setovima 6:4, 6:4, 2:6, 2:6, 6:3. Naredni rival Troickog biće bolji iz duela u kome se sastaju Lorenci i Dakvort.

Sutra startuje Novak Đoković, a odbranu titule počeće duelom sa Fernandom Verdaskom koji je na programu od 9h ujutro.

Australian open igra se za ukupni nagradni fond od 37,5 miliona dolara.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

AO: Pobede Janković, Troickog i Lajovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2017

Srpski teniseri Jelena Janković, Viktor Troicki i Dušan Lajović plasirali su se danas u drugo kolo singla na Otvorenom prvenstvu Australije...Jankovićeva je u tri seta (6:1, 1:6, 6:4) eliminisala Lauru Sigmund iz Nemačke, a protivnica u drugom kolu biće joj, takođe Nemica, Julija Gerges, koja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.