VELIKO SLAVLJE JELENE JANKOVIĆ: Čestitke stižu sa svih strana, predivan dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 21:00

VELIKO SLAVLJE JELENE JANKOVIĆ: Čestitke stižu sa svih strana, predivan dan

Čekaju se i radosne vesti.

Teniserka Jelena Janković, koja nikad javno nije objavila kraj karijere, ali od oktobra 2018. godine nije odigrala nijedan zvaničan meč, čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem.

Popularna "Džej-Džej" je nedavno pokazala i prve fotografije na kojima joj se vidi trudnički stomak, tokom boravka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na odmoru u Ujedinjenin Arapskim Emiratima.

A post shared by Avhiejoy AC (@witchcauldron_charms)

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

Jankovićeva je od proleća 2020. u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem, koji radi u Beogradu. Podsetimo, Jelena profesionalni meč nije odigrala gotovo četiri godine, a potencijalni završetak karijere, najavila je još tokom gostovanja na "Adria touru" u srpskoj prestonici, koji je organizovao najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Jelena inače danas slavi 36. rođendan i na mrežama su se mogle videti mnoge fotografije na kojima joj zaljubljenici u tenis čestitaju.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.