Odbojkašice Srbije velikim preokretom do pobede nad Holandijom

Izvor: Vostok.rs, 19.Sep.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije velikim preokretom do pobede nad Holandijom

Posle dva uvodna poraza, od Brazila i SAD, odbojkašice Srbije, koje igraju u znatno izmenjenom sastavu, došle su i do treće vezane pobede na turniru. Posle mnogo drame odbojkašice Srbije su stigle do trijumfa, a ohrabruje činjenica da nisu posustale ni u trenucima kada je delovalo da su na pragu trećeg poraza u Japanu. Izabranice Aleksandra Vladisavljeva odigrale su neverovatan meč. Posle izgubljena dva seta (25:18, 24:23) naše igračice su pronašle svoj ritam, zaigrale mnogo bolje i istom merom se revanširale Holanđankama (25:19, 26:26). Meč je rešen u petom setu koji su naše devojke dobile ubedljivo sa 15:9.
Neverovatna igra i pobeda odbojkašica Srbije  https://t.co/I9X7hgNgOO
— OSSRB (@ossrb) September 19, 2019 Ponovo je blistala je Ana Bjelica sa 35 poena, dok je Mina Popović postigla 17. Sledeći protivnik odbojkašica Srbije je reprezentacija Rusije, a sa njima će igrati u nedelju od 10 časova. Prvih pet kola se igraju u Jokohami i Hamamacuu, naredna tri kola u Saporou i Tojami, dok će se mečevi poslednja tri kola odigrati u Osaki.
 

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.