Andrej Pejić: Dok je svet na ivici depresije, globalna vest sam ja u grudnjaku

Izvor: Blic, 16.Dec.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić: Dok je svet na ivici depresije, globalna vest sam ja u grudnjaku

Maneken srpskog porekla koji će reklamirati grudnjake za danski brend donjeg rublja "Hema", napisao je na svom "tviter" profilu kako je činjenica da je ta vest postala globalno poznata prava "ludost". Andrej Pejić kao Madona

"Na neki način je ludost da dok je svet na ivici depresije, vojnih sukoba i ekološkog kolapsa, globalna vest budem ja u grudnjaku", napisao je androgini model na svom nalogu.

Na društvenoj mreži "tviter" Andrej je vrlo aktivan, te je juče objavio i fotografiju sa snimanja u Tokiju, ispod koje je napisao da izgleda kao pevačica Madona.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Andrej Pejić: Dok je svijet na ivici depresije, globalna vijest sam ja u grudnjaku

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2011

Maneken srpskog porijekla Andrej Pejić koji će reklamirati grudnjake za danski brend donjeg rublja "Hema", napisao je na svom "tviter" profilu kako je činjenica da je ta vijest postala globalno poznata prava "ludost".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.