Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 09:03

Jagodina: Nameštaju sudije, a ne mi mi! Borac hoće na poligraf?!

Borac i Jagodina se brane od optužbi za nečasne radnje...

Po medijima se vrte imena mnogih klubova, ali za sada su samo dve utakmice pod Uefinom prismotrom: Železničar Pančevo – Borac Čačak (1:0) i Trajal – Jagodina (3:0). Uz napomenu: poražene ekipe su pod sumnjom. Mada ako njih pitate...

Fudbalski klub Jagodina ne učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u nameštanju utakmica i nemamo ništa sa tim. To što je baš naša utakmica pod sumnjom možete da zahvalite sudijskog organizaciji FSS na čelu sa predsednikom Milanom Karadžićem. Sudijska organizacija direktno utiče na rezultate dobrog dela mečeva u Srbiji, pa kad imaju toliku moć, a pošto imaju toliku moć, zarađuju na klađenju. Jagodina ne želi da namešta i zato im smeta“, kaže za Informer predsednik Ćurana Vladica Milanović, inače sin Gorana Milanovića, nekadašnjeg potpredsednika FSS i čoveka koji je originalnu Jagodinu odveo u stečaj.

Vladica pak tvrdi da su za sve probleme pod Đurđevim brdom krive - sudije.

Nama crtaju metu i žele da ispadnemo iz lige. Nemamo šanse da se spasemo, jer protiv sudija ne možemo da igramo... Ne sviraju nam čiste penale, rade sve na našu štetu i nadamo se da će to prestati“, kaže Vladica Milanović.

Toliko od Jagodine, idemo u Čačak, sportski direktor Borca Vladimir Stanisavljević traži i poligraf, sve popularnije sredstvo za dokazivanje nevinosti, iako na sudu nema skoro pa nikakvu težinu, pa nam nije jasno zašto se o tome uopšte i priča. Ali...

Spremni smo na poligrafsko ispitivanje s tim da bi trebalo da budu ispitani svi akteri meča, uključujući i sudije. Mi nemamo veze sa nameštanjem, neko nam je narušio ugled kluba“, rekao je Stanisavljević za Informer.

Za ugled se, doduše, niko nije brinuo kada su igrači štrajkovali zbog neisplaćenih zarada...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.