Crna Gora glasa: Evo gde je najveća izlaznost

Izvor: Mondo, 02.Apr.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora glasa: Evo gde je najveća izlaznost

Od četiri biračka mesta u Crnoj Gori na kojima se glasa za predsednika Srbije, najveća izlaznost je na biračkom mestu u Sutomoru, gde je do 17.00 časova glasalo 87 odsto birača.

Foto: YouTube/Screenshot

U Herceg Novom broj izašlih birača je 75 odsto, u Podgorici 55, a u Beranama više od 50 odsto.

Predsednik Biračkog odbora u Sutomoru Milenko Jovanović rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Srni da je izlaznost u Sutomoru odlična i da sve protiče u najboljem redu.

"Izborni dan protiče u demokratskoj atmosferi, bez problema. Izlaznost je velika, 87 odsto, i nadamo se da će do kraja izbornog dana biti još veća", naveo je Jovanović.

IZBORNI DAN: Manji odziv nego pre (FOTO, VIDEO)

Konzul Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović kaže da je na ovom biračkom mestu do 17.00 časova glasalo više od 75 odsto birača.

"Sve je u najboljem redu, izborni proces odvija se u skladu sa zakonom. Izlaznost je velika", istakao je Dojčinović i dodao da nije bilo nijedne nepravilnosti.

Zamenik predsednika Biračkog odbora u Ambasadi Srbije u Podgorici Nikola Ratković naglasio je da je izlaznost do 17.00 časova veća od 55 odsto, kao i da se izborni proces odvija nesmetano.

Predsednik Biračkog odbora u Beranama Faruk Jašarović potvrdio je da je izlaznost na ovom biračkom mestu do 17.00 sati veća od 50 odsto.

"Nemamo nikakvih problema, izlaznost je dobra", kaže Jašarović.

Izlaznost po gradovima i okruzima

Na četiri biračka mesta u Crnoj Gori glasa oko 750 birača na predsedničkim izborima u Srbiji, a najveće biračko mesto je u Sutomoru koje broji 230 birača, u Herceg Novom nešto više od 200, Podgorici više od 160 i Beranama više od 140.

Birališta u Crnoj Gori za predsedničke izbore u Srbiji biće zatvorena u 20.00 časova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.