DS:  U Pećincima nezakonita i izborna komisija i lista SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: U Pećincima nezakonita i izborna komisija i lista SNS

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da Opštinska izborna komisija (OIK) u Pećincima radi u nezakonitom sastavu, a da je nezakonita i lista Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore 24. decembra.

Opštinski odbor DS je naveo da predsednica OIK Dragana Krstić živi u Novom Sadu, "te stoga ne može biti ni članica ni predsednica OIK-a u Pećincima, a iz istog razloga je protivzakonita >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i lista vladajuće stranke".

U saopštenju su navedena imena kandidata SNS za koje se tvrdi da ne žive u Pećincima, te su nadležni državni organi pozvani da reaguju na to.

DS je dodala da "angažovanje i postavljanje ljudi iz drugih mesta na ključna mesta u izbornom procesu u Pećincima, nedvosmisleno pokazuje šta rukovodstvo SNS zaista misli o svojim lokalnim aktivistima".

"Kad ih njihove partijske kolega i prijatelji tako malo cene, nema nijednog razloga da ih cene žitelji Pećinaca" ocenjuje DS u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DS: Falsifikati SNS-a u Pećincima pred izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2017

Opštinski odbor Demokratske stranke u Pećincima saopštio je večeras da Opštinska izborna komisija (OIK) u Pećincima radi u nezakonitom sastavu, kao i da je nezakonita lista Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore zakazane za 24. decembar...Predsednica Opštinske izborne komisije" Dragana...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.