Završena sednica na kojoj su članovi Vlade odgovarali na pitanja poslanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena sednica na kojoj su članovi Vlade odgovarali na pitanja poslanika

U Skupštini Srbije večeras je završena sednica na kojoj su predstavnici vlade Srbije na čelu sa predsednicom Anom Brnabić odgovarali na pitanja poslanika.

Poslanici su se najviše zanimali za to da li će biti potpisan pravno obavezujući sporazum sa Prištinom, rekonstrukcija Vlade Srbije, lobiranje i lobističke grupe, izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije, a postavljali su i pitanja iz drugih oblasti.

Sednici su pored ostalih prisustvovali i ministar spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << poslova Srbije Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanovič, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, ministar energetike Aleksandar Antić, ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović, ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Poslovnikom o radu skupštine Srbije predviđeno je da poslednjeg četvrtka u mesecu predstavnici vlade odgovaraju na pitanja poslanika od 16 do 19 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.