Kad vidim ko i kako ga napada, meni je Vučić nekako draži!

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad vidim ko i kako ga napada, meni je Vučić nekako draži!"

Kad vidim ko ga sve napada, Vučić mi je još draži, rekao je večeras lider SPS Ivica Dačić na obeležavanju devet godina postojanja i rada SNS.

Lider socijalista je dodao da je u najboljem interesu Srbije to što je lider SNS pobedio na predsedničkim izborima i da jedva čeka da "Vučić odluči da ponovo idemo na izbore".

Dačić se naprednjacima obratio sa "dragi prijatelji" jer je "to suština našeg međusobnog odnosa i zato vam se tako i obraćam".
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Kako je kao za proteklih nekoliko godina Srbija je ostvarila velike promene, vlast vodi zemlju, a SPS i SNS su preskočile sve prepreke, mnoge i veštačke, koje su bile između njih, a sada zajedno preskaču sve prepreke i Srbija ide napred.

"Vratili smo veru u budućnost, izvadili zemlju iz bankrota, magovi pljačkaške privatizacije su otišli, dolaze investicije" rekao je Dačić ali i poručio "hoćemo u EU, ali ne po cenu rušenja tradicionalnih prijateljskih odnosa sa Rusijom i Kinom".

FOTO: Tanjug/Rade Prelić

Kako je naglasio, nećemo prihvatiti ni dvostruke aršine, niti da ćutimo o svim neporavdama koje su nam učinjene.

Predsednik SPS je rekao da nećemo ni zaboraviti ni genocid u Prvom svetskom ratu, u Drugom takođe i genocid nas Srbima u NDH, ni onaj počinjen ovde u Srbiji, ni 90-e jer nas optužuju za genocid i etničko čiščenje "a Srbi su najveće žrtve etničkog čišćenja i genocida".

Nećemo, kaže, prihvatiti ni lažnu sliku koju su nam nametnuli kako bi opravdali što su nas bombardovali,a nećemo dozvoliti ni da nas "pljujui" oni koji kažu da je RS genocidna tvorevina, koji svašta pričaju protiv svoje zemlje ni oni "koji se odriču velike Srbije, a neće da brane ni malu Srbiju".

Podvukao je i da je Srbija sada poštovan i pouzdan i predvidiv partner svuda u svetu.

FOTO: Tanjug/Rade Prelić

Dodao je i da su socijalisti Vučića podržali na predsedničkim izborima jer je narodni kandidat i da je u najboljem interesu Srbije to što je pobedio na prersdnickcim izborima.

"Kada vidim ko ga napada i kako se ujedinjuju protiv njega nekako mi je još draži, kada to vidim moja je podrška još čvršća" rekao je lider SPS.

Dačić je rekao da slede izbori za Beograd ili Srbiju "svejedno" da se uželeo skupova i naroda i da zato jedva čeka "da Vucicć odluči da ponovo idemo na izbore".

Kako je rekao, na izbore će ići rasterećeno, jer će zajedno pobediti.

Srpska napredna stranka (SNS) obeležava danas devet godina postojanja skupom na beogradskom stadionu Tašmajdan, a prisutni ne nose stranačke zastave i obeležja već isključivo zastave Srbije.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.