Dežer predao Dačiću izveštaj Evropske komisije o Srbiji (FOTO)

Izvor: S media, 09.Okt.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežer predao Dačiću izveštaj Evropske komisije o Srbiji (FOTO)

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer predao je premijeru Ivici Dačiću izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama.

Ceremoniji je prisustvovala i potpredsednica Vlade Srbije zadužena za evropske integracije Suzana Grubješić.

Očekuje se da će se Dačić i Dežer, posle razmatranja izveštaja, obratiti javnosti.

Evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << komesar za proširenje Štefan File doputovaće danas u Beograd kako bi odmah nakon obelodanjivanja godišnjeg izveštaja Evropske komisije o napretku u evrointegracijama domaćinima razjasnio detalje.

(Tanjug)

Foto: Vlada Srbije
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dežer uručuje Dačiću izveštaj EK o Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2012, 02:12

BEOGRAD -..Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer uručiće danas premijeru Srbije Ivici Dačiću Izveštaj Evropske komisije (EK) o napretku Srbiju...Dežer će Dačiću uručiti izveštaj u zgradi Vlade Srbije u 13 časova...Dačić je ranije ocenio da očekuje objektivan i umereno pozitivan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.