Dačić i Tači razgovarali posle sednice UN

Izvor: NaDlanu.com, 23.Mar.2013, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Tači razgovarali posle sednice UN

Uprkos žestoko suprostavljenim stavovima na današnjoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu, premijeri Kosova i Srbije, Hašim Tači i Ivica Dačić posle sednice su "normalno razgovarali", javili su večeras kosovski mediji.

Na fotografiji koju je objavio portal "Ekspres" vidi se kako Tači i Dačić razgovaraju u prisustvu prvog zamenika premijera Kosova Bedžeta Pacolija i visokog Tačijevog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << savetnika Bekima Čolakua. Šta je rekao Ivica Dačić na sednici SB UN Šta je rekao Hašim Tači na sednici SB UNPortal konstatuje da su Tači i Dačić "dobro zapamtili savete visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton". Dvojica premijera će se, uz posredovanje Ešton, ponovo sastati 2. aprila. Portal "Ekspres", na osnovu izvora bliskog Vladi Kosova, navodi da će se tada postići dogovor o zajednici opština sa srpskom većinom.(Izvor: Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.