Dačić: Nije bilo potrebe da Tadić skrati mandat

Izvor: Blic, 05.Apr.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nije bilo potrebe da Tadić skrati mandat

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ponovio je danas da nije bilo potrebno da predsednik Srbije Boris Tadić skraćuje sebi mandat i da bi bilo ispravnije da su svi izbori raspisani istovremeno.

"Pošto su izbori već raspisani, nisam im ja kriv što su napravili grešku. Smatram da Tadić i Nikolić strahovito greše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer misle da je cela Srbija zaljubljena u nih. Upravo sam zbog njih i predsednički kandidat", rekao je Dačić novinarima u novosadskoj policiji.

Dačić je poručio predsednicima Demokratske stranke i Srpske napredne stranke "da se slavski kolač ne može prelomiti između njih dvojice".

"Oni ulaze u štale, frizerske salone i obećavaju da će u Srbiju ući 100 milijardi dolara. Očigledno je da ti njihovi savetnici prave 'Alisu u zemlji čuda', ne znajući da ovo više nije vreme za bajke", rekao je lider SPS-a.

Prema njegovim rečima, Srbiji više nisu potrebne bajke, nego neko ko će jasno, čvrsto i odlučno da brani interese Srbije.

"Kako će neko da vodi zemlju ako njega vode saveznici iz SAD ili Izraela. Pa oni više nisu svoji, oni su u svojini istraživača javnog mnjenja i samo pričaju ono što misle da se dopada fokus grupama", rekao je Dačić.

Povezane vesti: Analitičari: Tadić ima veće šanse za pobedu Nemački mediji: Tadićev rastanak sa službom nije zauvek Dačić: Raspisivanje izbora pokušaj formiranja dvopartijske politike Vučić: Tadić je podneo ostavku, nije skratio mandat Dačić: Privatizacije bile pljačkaške i lopovske
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nije bilo potrebe da Tadić skrati mandat

Izvor: Kurir, 05.Apr.2012

Smatram da Tadić i Nikolić strahovito greše jer misle da je cela Srbija zaljubljena u nih. Upravo sam zbog njih i predsednički kandidat, rekao lider SPS

Nastavak na Kurir...

Dačić: Nije bilo potrebe da Tadić skrati mandat

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar policije Ivica Dačić ponovio je danas da nije bilo potrebno da predsednik Srbije Boris Tadić skraćuje sebi mandat i da bi bilo ispravnije da su svi izbori raspisani istovremeno. "Pošto su izbori već raspisani, nisam im ja kriv što su napravili...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Srbija nije zaljubljena u Tadića i Nikolića"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2012, 01:12

Pošto su izbori već raspisani, nisam im ja kriv što su napravili grešku. Smatram da Tadić i Nikolić strahovito greše jer misle da je cela Srbija zaljubljena u njih. Upravo sam zbog njih i predsednički kandidat", rekao je Dačić...Dačić je poručio predsednicima Demokratske stranke i Srpske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tadić danas u Topličkom okrugu

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Apr.2012

Kandidat za predsednika Srbije i predsednik Demokratske stranke Boris Tadić posetiće danas Prokuplje, Kuršumliju i Blace.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.