Dačić: Ne poklapaju se otisci prstiju jednog ubijenog

Izvor: Blic, 21.Maj.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ne poklapaju se otisci prstiju jednog ubijenog

Beograd - Analizom fotokopija pasoša, ličnih karata i otisaka prstiju koje je bolivijska kancelarija Interpola prosledila Srbiji utvrđeno je da se ne slažu podaci iz fotokopije ličnih dokumenata i otisaka prstiju za Predraga Čankovića, za koga su neki mediji objavili da je poginuo u Boliviji - rekao je Ivica Dačić, ministar policije.

On je naveo da se za drugu dvojicu državljana Srbije iz Rume, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja su u petak ubijena u Boliviji, slažu otisci prstiju i imena u ličnim dokumentima. Bolivijska kancelarija Interpola dostavila je Srbiji pasoše Saše Turčinovića, rođenog 13. oktobra 1970. u Rumi, Bojana Bakule, rođenog 1. decembra 1981, takođe iz Rume, kao i Predraga Čankovića, rođenog 25. jula 1972. u Nemačkoj sa prebivalištem u Loznici.

Porodica Predraga Čankovića uprkos informacijama da se otisci ubijenog u Boliviji ne poklapaju sa Čankovićevim otiscima ubeđena je da je on jedna od tri žrtve masakra kod San Remona. U masakru u Boliviji pored trojice Srba ubijena su i trojica Bolivijaca koji su bili u obezbeđenju narko-bosa Vilijema Suareza Rozalesa, koji je tada otet.

- Čankovićeva supruga Dragana Jovanović je 99,99 odsto ubeđena da je on ubijen u Boliviji. Prepoznala je njegovu garderobu, a on je otputovao zajedno sa Bakulom i Turčinovićem - kazala je za "Blic" Draganina prijateljica koja se javila na njen mobilni telefon i navela da "Dragana nije sposobna da razgovara".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.