Šta bi dao da si na mom mestu... Ivan Bosiljčić grli Moniku Beluči

Izvor: Prva.rs, 21.Dec.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi dao da si na mom mestu... Ivan Bosiljčić grli Moniku Beluči

Monika Beluči, Sloboda Mićalović i Emir Kusturica otputovali su u moskvu na premijeru Kustinog filma "Na mlečnom putu", a podršku u Rusiji pružio im je glumac Ivan Bosiljčić. Iako je pored fotke napisao "Boba i ja nikako da se vidimo u Beogradu! I... ukrste nam se putevi u Moskvi", Ivan nije priglio Bobu nego Moniku.
Šta bi dao da si na mom mestu, što bi rek'o Bebek...
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović,   Emir Kusturica

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

BOSILJČIĆ, SLOBODA, KUSTA... Srbi osvojili Moskvu

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 07:47

Sloboda Mićalović, Monika Beluči i Emir Kusturica, pre nego što su se prošetali crvenim tepihom, družili su se u jednom restoranu s glumcem Ivanom Bosiljčićem...Glumac Ivan Bosiljčić, koji mesecima snima u Moskvi, iskoristio je priliku da se nakratko vidi sa svojom koleginicom i kumom Slobodom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.