8. epizoda TLZP: Jelena Gavrilović rasplakala Mariju Kilibardu!

Izvor: Story, 30.Nov.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8. epizoda TLZP: Jelena Gavrilović rasplakala Mariju Kilibardu!

Još jedna epizoda šoua Tvoje lice zvuči poznato večeras zabavlja brojnu publiku

Nakon što su zaintrigirali sve u studiju svojim glasovima, a bez pojave, Marija u zanosnoj dugoj crvenoj haljini i Bojan spustili su se na podijum na ljuljaškama i najavili početak osme epizode uz osvrt na prethodnu nedelju i nastupe takmičara.

Nakon što su predstavili standardnu postavu žirija, dame su burnim aplauzom pozdravile specijalnog člana žirija Ivana Bosiljčića >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji se savršeno uklopio u standardnu postavku sudija.

Domaća filmska muzika otvorila je prvi nastup i to iz popularnog filma Zona Zamfirova. Tanja Savić pevala je numeru Puče puška u izvođenju Bilje Krstić, a Bane Mojićević kao Mane pevao je Zonina pesma. Ovo je bio lak zadatak za dvoje sjajnih pevača koji su zajedno sa plesačima u potpunosti dočarali filmske scene. Bane i Tanja su svakako učinili da se osetimo kao da gledamo original Zone Zamfirova.

Usledio je nastup Ivana Jevtovića kao Merlinke i numera Diamonds Are a Girl's Best Friend iz filmskog hita i mjuzikla Muškarci više vole plavuše. Jevtović je na kraju morao da otpeva i rođendansku pesmu u zavodljivom maniru Merilin Monro i tom prilikom seo u krilo svom kolegi Ivanu Bosiljčiću. Žiri je bio oduševljen!

Nakon njega nastupili su Katarina Bogićević i Keba kao Josipa Lisac i Šaban Bajramović. Mlada pevačica otpevala je najpre čuveni hit Danas sam luda, a potom je usledio duet sa Kebom – Đelem, đelem. Keba je još jednom pokazao da je sjajan imitator i pravi profesionalac. Njegova imitacija Šabana Bajramovića - Đelem, đelem oduševila je publiku. Ova numera je bila sa lajv nastupa Šabana i Josipe Lisac u čijoj koži se našla Katarina Bogićević. Potom je Keba ostao sam na bini otpevavši Geljan dade. I publika i žiri oduševljeni su izvođenjem.

Jelena Gavrilović priredila je pravi spektakl – numeru Glitter in the air koju je svetska zvezda Pink izvodila na dodeli Gremi nagrada. Opasan i atraktivan nastup ostavio je bez daha sve u studiju. Nikome nije bilo svejedno dok je Jeca izvodila vratolomije viseći sa plafona ali kao i do sada, bila je perfektna. Neverovatan nastup rasplakao je Mariju Kilibardu koja nikako nije mogla da zaustavi suze.

Atmosferu je razmrdao Čipi kao Alen Ademović iz grupe Miligram  - Vrati mi se nesrećo.

Ostale informacije kao i pobednika pogledaje ujutru na našem sajtu!

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvoje lice zvuči poznato: Jelena Gavrilović kao Pink je pobednik osme epizode! (Foto)

Izvor: Svet plus, 01.Dec.2014, 00:53

Pobednik osme emisije šoua "Tvoje lice zvuči poznato " je nbsp;Jelena Gavrilović, koja je u ovoj epizodi imala priliku da imitira pevačicu Pink. Njen spektakularan nastup i sjajna imitacija oduševila je ostatak takmičara, a posebno četvoročlani žiri koji je bio fasciniran.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.